PIZZAPASTA

PIZZAPASTA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PIZZAPASTA. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:33 Pizza was qua smaak oké. Ik denk dat de bezorger iets heeft laten vallen. Want de pizza zat als opgerold hoopje in de hoek van de doos toen ie bezorgd werd.
9 jun 2022 om 15:56 Vond het eten te doen maar was niet naar mijn standaard dus nee volgende keer een ander sorry.
15 mei 2022 om 10:06 Had lasagna 4 kazen was erg lekker,iets te weinig kruidenboter bij het stokbrood.bezorging snel en goed eten was goed warm
2 mei 2022 om 8:03 Nadat ik men eten kreeg maar weer ergens anders besteld te ranzig
27 apr 2022 om 9:58 Niet te vreten Zelfs me hond die het weigerde
29 mrt 2022 om 1:50 Pizza was heerlijk en de bezorger was heel vriendelijk!
6 feb 2022 om 3:28 Het was eten was wel te eten. Die bezorger is my fucking guy hij werkt hard voor zn centjes. En doet zn werk goed. El hamdoulilah
22 jan 2022 om 20:10 De pasta was opgewarmd, totaal niet romig en veel te veel kruiden om het maar vers te laten proeven. De Mexicaanse kip was zwart en de aardappelen droog. Helaas, na de zoveelste keer proberen, nu toch besloten nooit meer hier te bestellen!
22 jan 2022 om 8:54 Met een verwachte bezorgtijd van een uur was het fijn om veel eerder mijn pizza te krijgen - vriendelijke bezorging ook. Pizza zelf was prima: goed op temperatuur, goed belegd. Kortom, zeer tevreden.
18 jan 2022 om 23:36 Eten was als gewoonlijk adembenemend en het bezorgen was helemaal prima, een half uurtje gewacht en ik had al me eten.
9 jan 2022 om 22:50 Was lekker. En bezorgd op de gewenste tijd.
5 jan 2022 om 21:22 Eten was half uur te laat dat was niet de ergste maar eten was ijskoud dus nooit weer echt nooit weer